Over Dooie Mus

Wij zijn Dooie Mus, goeie kado's met een rauw randje.

Wij maken al onze producten zo duurzaam mogelijk, want waarom zouden we wereld met nog meer rommel opzadelen. En als je denkt: 'ik heb al een kado, maar ik wil iemand toch blijmaken met een Dooie Mus', dan kan dat ook! Met ons Dooie Mus deugpapier.

Maar genoeg over onze producten, deze pagina gaat juist over de mensen achter Dooie Mus. Wij zijn drie creatieve ondernemers, Tjalle, Tim en Daniël. Een productontwerper, een fotograaf en een grafisch ontwerper, alledrie huizend op de NDSM werf in Amsterdam.

We vinden kado's geven heel leuk, maar ontvangen vaak minder. Want vaak krijg je van die rommel waar je niks mee kan. Dat willen we met Dooie Mus veranderen. Mensen bewuster laten nadenken over kado's. En ze bijvoorbeeld stimuleren om ook eens iets te geven wat je al thuis had liggen, een zelfgebakken taart of een leuk uitje.

En als het toch spullen zijn, dan zeker geen rommel. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Hè verdorie, gaat het toch weer over producten! Nu we het daar toch over hebben, neem gerust een kijkje in onze winkel...