Bestellingen

Verzenden

Verzendkosten

Het verzenden van je pakket binnen Nederland kost € 4,95. Het verzenden van je pakket binnen België & Duitsland kost €12,95. Verder binnen de Europese Unie kost het € 11,00 tot € 24,00, afhankelijk van naar welk gebied het moet worden verzonden. De prijs voor het verzenden van uw artikel buiten Europa is € 25,00.

Zending volgen

Binnen Nederland werken wij met Myparcel/postNL. U ontvangt via ons een track-en-trace code. Bestellingen voor Europa en wereldwijd ontvangen ook een track-en-trace-code zodra uw bestelling is verzonden, van de derde partij die uw artikelen verzendt. In elk geval kunt u uw bestelling gemakkelijk volgen.

Levering zonder Track & Trace buiten Nederland

Wil je een levering zonder Track & Trace dan kan dat en kost € 6,00. U ontvangt uw bestelling in een aktetasdoos of envelop. Omdat we je bestelling niet kunnen volgen, kunnen we je geen levertijd geven. Het pakket is verzekerd en kan afhankelijk van de locatie 1 tot 8 weken duren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertraagde levering.

Verwerkingstijd

Het duurt 1-3 werkdagen (na betaling) om je bestelling te verwerken.

Bezorgtijd

Bestellingen binnen Nederland worden binnen 1-3 werkdagen na verwerking verzonden. Voor bestellingen binnen Europa hangt de exacte tijd tussen het verzenden van het pakket en de aankomst af van de bestemming. Met onze track en trace codes houden we je op de hoogte. Bij afwijkende levertijden wordt je hierover vooraf geïnformeerd.

Retourneren

Als je product beschadigd is bij aankomst, vervangen we het of krijg je je geld terug. Laat dit binnen 7 dagen na ontvangst aan ons weten, dan helpen we je verder: info@dooiemus.nl.

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je Dooie Mus product?Retourneer je product binnen 14 dagen na ontvangst.

Hoe werkt dat?
1. Stuur een e-mail met je retourverzoek, het ordernummer en het factuurnummer naar info@dooiemus.nl.
2. Download en print vervolgens het officiële retourformulier. Vul dit formulier in, onderteken het en stuur het terug met de geretourneerde goederen.
3. Stuur het artikel terug. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te worden geretourneerd. Verpak het artikel op de juiste manier en stuur het terug naar onderstaand adres:

Dooie Mus
NDSM-plein 111
1033 WC Amsterdam

Zorg ervoor dat de portokosten om het artikel te retourneren voldoende zijn. Als het geretourneerde pakket met Track & Trace wordt verzonden, bewaar dan je verzendbewijs op een veilige plaats. Retourzendingen die niet (voldoende) zijn betaald kunnen wij niet accepteren en worden ook niet gecrediteerd. Het risico ligt bij de persoon die het artikel retourneert.

Kosten

Na ontvangst van je pakket zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk op je bankrekening wordt bijgeschreven. De kosten voor het terugzenden van goederen zijn voor rekening van de klant, maar de verzendkosten voor de oorspronkelijke verzending nemen wij voor onze rekening.